Sociale banden zijn lange tijd zwaar op de proef gesteld en het is nu van vitaal belang om ze te herstellen of nieuwe te creëren.

De groep KOEZIO, die op indoorvrijetijdsbesteding focust, is zich terdege bewust van de lijdensweg van de studenten, hun financiële nauwe schoentjes en hun verlangen naar de terugkeer van het normale leven.

KOEZIO schenkt daarom met plezier 5000 toegangstickets weg. KOEZIO vraagt geen tegenprestatie tenzij het genoegen om hen te zien genieten van hun herwonnen vrijheid.

De Frans-Belgische groep zal dus voor elk van zijn vijf vestigingen 1000 toegangstickets aanbieden. In Brussel zullen de studenten bij deze uitzonderlijke actie ook kennismaken met de missie Elite Agents.

KOEZIO stelt zich tot doel om via het spel de sociale banden te versterken en teamspirit in gezinsverband of met vrienden of collega's te ontwikkelen via originele activiteiten.

Plezier maken, uit je comfortzone durven te komen, samen zichzelf (her)ontdekken: het zijn enkele pijlers van de onderdompelingservaringen die de groep KOEZIO hiertoe ontwikkeld heeft.

"De COVID-crisis heeft er overal ingehakt, maar héél zeker ook bij de studenten. Zij verdienen vandaag écht wel een stevig schouderklopje. Nooit eerder leek het zo essentieel om – zonder beeldscherm – te genieten van authentieke momenten met vrienden", stelt KOEZIO-oprichter Bertrand Delgrange.

Uiteraard zal het park bij al zijn aangeboden activiteiten de geldende sanitaire maatregelen nauwgezet respecteren. Zich amuseren, ja, maar veiligheid blijft de prioriteit.

Hoe deelnemen?

Het volstaat om vanaf 9 juni direct via de website https://koezio.co je toegang te reserveren. Gebruik hiervoor de code KOEZIO5000STUDENTS en kies de juiste stad.

10 dagen lang zullen er per park elke dag 100 tickets beschikbaar zijn. Het systeem blokkeert automatisch zodra het maximum bereikt is. Het ticket is en blijft geldig vanaf 9 juni tot en met 31 juli, en dit uitsluitend op weekdagen, niet in de weekends.

De studenten kunnen via de online reserveringsplanning het tijdslot kiezen dat hun past. Ze moeten hun studentenkaart tonen op de dag dat ze naar het park komen.

Afspraak op 9 juni 2021 voor de eerste plaatsen.'